2023 Filmleri ÖNE ÇIKAN VİDEOLAR
2023 Filmleri
The Other Me
Tüm Bilgiler
The Other Me 2023 Filmleri, Dram Filmleri 
Türkçe Dublaj
The Other Me, 2022 yılında gösterime giren, gizem ve gerilim türünde bir filmdir. Film, bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konmasının ardından, gerçeklik ve yanılsamanın sınırlarını zorlamasını konu almaktadır.Filmin yönetmenliğini Jonathan Sobol üstlenmektedir. Sobol, daha önce The Baker (2023) gibi filmlerde çalışmıştır. Filmin senaryosu ise Jonathan Sobol ve Michael C. Hall tarafından yazılmıştır.Filmin oyuncu kadrosunda Michael C. Hall, Emma Ho, Elias Koteas, Harvey Keitel ve Joel David Moore gibi isimler yer almaktadır.The Other Me, sürükleyici bir gizem filmi. Film, izleyiciyi başından sonuna kadar merak içinde tutuyor.Film, Pappi adlı bir mimarın hikayesini anlatıyor. Pappi, karısı Anna ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Bir gün, Pappi'ye nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konur. Bu hastalık, Pappi'nin gerçeklik ve yanılsamayı ayırt etmesini zorlaştırır.Pappi, hastalığından dolayı, gerçekte olmayan şeyleri görmeye başlar. Pappi, bu görüntülerin, karısının geçmişiyle ilgili bir sırrı açığa çıkaracağını düşünür.The Other Me, iyi bir senaryoya ve güçlü oyunculuklara sahip bir film. Filmin yönetmeni Jonathan Sobol, atmosferi başarıyla yansıtmayı başarıyor. Film, izleyiciyi başından sonuna kadar merak içinde tutuyor. Filmin özgünlüğü:Filmin konusu, bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konmasının ardından, gerçeklik ve yanılsamanın sınırlarını zorlamasını konu almaktadır. Bu konu, daha önce pek çok filmde konu edilmiştir. Ancak bu film, bu konuyu farklı bir bakış açısıyla ele almaktadır.Filmin oyuncu kadrosu, deneyimli oyunculardan oluşmaktadır. Bu durum, filmin özgünlüğünü artırmaktadır.Filmin yönetmeni, daha önce başarılı filmler yönetmiş bir isimdir. Bu durum, filmin özgünlüğünü artırmaktadır.Filmin Sonuç Değerlendirmesi:The Other Me, iyi bir senaryoya, güçlü oyunculuklara ve sürükleyici bir hikayeye sahip bir film. Film, gizem ve gerilim türlerini sevenler için mutlaka izlenmesi gereken bir film.Filmin Özeti:Pappi, karısı Anna ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Bir gün, Pappi'ye nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konur. Bu hastalık, Pappi'nin gerçeklik ve yanılsamayı ayırt etmesini zorlaştırır.Pappi, hastalığından dolayı, gerçekte olmayan şeyleri görmeye başlar. Pappi, bu görüntülerin, karısının geçmişiyle ilgili bir sırrı açığa çıkaracağını düşünür.Pappi, araştırmaya başlar ve karısının geçmişinde karanlık bir sırrı keşfeder. Pappi, bu sırrı açığa çıkarmaya kararlıdır. Ancak bu sır, Pappi'yi de tehlikeye atacaktır.
  • 2023
  • Georgia
  • 720P
  • IMDb 5
The Baker
Tüm Bilgiler
The Baker 2022 Filmleri, 2023 Filmleri 
Multi Dil
The Baker, The Baker izle, The Baker 2023 , The Baker türkçe dublaj ve altyazılı olarak netflix izle. Filmizlemobil yılında gösterime giren, neo-noir bir gerilim filmidir. Film, bir fırıncının, karısının gizemli ölümünün ardından başına gelenleri konu almaktadır.Filmin yönetmenliğini Jonathan Sobol üstlenmektedir. Sobol, daha önce The Baker's Son (2017) gibi filmlerle tanınmaktadır. Filmin senaryosu ise Jonathan Sobol ve Michael C. Hall tarafından yazılmıştır.Filmin oyuncu kadrosunda Michael C. Hall, Emma Ho, Elias Koteas, Harvey Keitel ve Joel David Moore gibi isimler yer almaktadır.The Baker, gizemli bir cinayetin etrafında dönen sürükleyici bir gerilim filmi. Film, izleyiciyi başından sonuna kadar merak içinde tutuyor.Film, bir fırıncı olan Pappi'nin hikayesini anlatıyor. Pappi, karısı Anna ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Ancak bir gün Anna, gizemli bir şekilde ölür. Pappi, karısının ölümünü kabullenmekte zorlanır ve olayı araştırmaya başlar.Pappi'nin araştırması, onu karısının geçmişiyle yüzleştirir. Anna'nın gizli bir hayatı olduğu ortaya çıkar. Pappi, karısının ölümünün arkasındaki gerçeği bulmaya çalışırken, kendisini tehlikeli bir gizeme sürüklenir.The Baker, iyi bir senaryoya ve güçlü oyunculuklara sahip bir film. Filmin yönetmeni Jonathan Sobol, gerilimi ustalıkla yönetmeyi başarıyor. Film, izleyiciyi başından sonuna kadar merak içinde tutuyor.
  • 2023
  • Canada
  • 1080P
  • IMDb 6.737
Leo
Tüm Bilgiler
Leo 2023 Filmleri, Aile Filmleri 
Multi Dil
Leo 2023 animasyon filmini türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle, Leo, 74 yaşında bir kertenkeledir. Yıllardır bir okul sınıfının teraryumunda mahsur kalmıştır. Yaşamak için sadece birkaç yılı kaldığını öğrendiğinde, hayatı deneyimlemek için kaçmaya karar verir. Ancak, bu sırada huysuz bir öğretmen ve öğrencilerinin sorunlarına kapılır.Leo, huysuz öğretmen Bay Jenkins'in öğrencilere uyguladığı zorbalığa karşı çıkar. Ayrıca, öğrencilerin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapar. Leo'nun çabaları, öğrencilerin ve Bay Jenkins'in hayatını değiştirir.
  • 2023
  • ABD,Avusturalya
  • 1080P
  • IMDb 7.833
Quiz Lady
Tüm Bilgiler
Quiz Lady 2023 Filmleri, Komedi Filmleri 
Türkçe Dublaj
Quiz Lady 2023 türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle, Quiz Lady, 2023 yılında gösterime giren bir Amerikan komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Jason Schwartzman üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Awkwafina, Sandra Oh, Tony Hale ve Holland Taylor yer almaktadır. Anne (Awkwafina), yarışma programlarının hayranı olan, parlak bir genç kadındır. Kısa süre sonra kendisini, annesinin kumar borçlarını ödemeye yardımcı olmak için neredeyse iletişimini kaybettiği ve hayatın iniş çıkışlarından etkilenmeyen kız kardeşi Jenny (Oh) ile bir ekip kurmak zorunda kalmış halde bulur.Anne'nin köpeği de fidye için kaçırıldığında, iki kardeşin de aklında tek bir fikir vardır; Amerika Birleşik Devletleri boyunca inanılmaz bir yolculuğa çıkmak ve şampiyon olmak!Anne, yarışma programlarına olan bilgisi ve tutkusuyla, Jenny'nin organizasyon ve destek becerileri ile birlikte, iki kız kardeş, yarışma programlarında büyük paralar kazanmak için bir plan yapar.Yolculuk sırasında, iki kız kardeş, birbirlerini daha iyi tanımaya başlar ve aralarındaki bağ güçlenir. Ayrıca, yarışma programlarının ardındaki gerçekleri ve bu dünyanın karanlık tarafını da keşfederler.
  • 2023
  • ABD
  • 720P
  • IMDb 6.788
Crime Diaries: The Celebrity Stylist
Tüm Bilgiler
Crime Diaries: The Celebrity Stylist 2023 Filmleri, Jet Film izle 
Türkçe Dublaj
Crime Diaries: The Celebrity Stylist 2023 türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle, Gösteriş ve cazibenin gölgeler ve sırlarla iç içe geçtiği Los Angeles'ın kalbinde, ünlü ünlülerin stilisti Alex Romano, gösterişli dairesinde vahşice öldürülmüş olarak bulunur. Cansız bedeninin bulunması moda endüstrisinde şok dalgaları yaratır, cevapsız sorular bırakır ve dokunduğu kişilerin hayatlarında bir boşluk bırakır.Alex'in ölümüyle ilgili kafa karıştırıcı koşulları ortaya çıkarmakla görevlendirilen, keskin zekalı ve kararlı bir araştırmacı olan Dedektif Samantha Brooks devreye giriyor. Soruşturmanın derinliklerine indikçe Samantha, kendisini Hollywood'un hain sularında seyrederken bulur; burada görünüşler aldatıcı olabilir ve motifler genellikle tasarımcı kumaşlarının ve özenle hazırlanmış kişiliklerin altında gizlenir.Samantha'nın gerçeğin peşinde koşması, her birinin karizmatik stilistle kendi bağlantıları olan bir grup şüpheliyle röportaj yaparken onu sırlar, rekabetler ve gizli arzulardan oluşan karmaşık bir ağı ortaya çıkarmaya yönlendirir. Bunların arasında Alex'in talepkar ve acımasız patronu, kıskançlığa kapılan rakip stilist, reddedilmiş eski sevgilisi ve sorunlu genç asistanı da var ve her biri kendi amaçlarını ve gündemlerini gizliyor.
  • 2023
  • Colombia
  • 720P
  • IMDb 6.1
Back on the Strip
Tüm Bilgiler
Back on the Strip 2023 Filmleri, Komedi Filmleri 
Türkçe Dublaj
Back on the Strip 2023 türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle, Back on the Strip, Chris Spencer'ın yönettiği, Spencer ve Eric Daniel tarafından yazılan 2023 yapımı bir Amerikan komedi filmidir. Filmde Kevin Hart, hayallerindeki kariyeri sürdürmek için Las Vegas'a taşınan ve sonunda The Chocolate Chips adlı bir erkek striptizci grubunun solisti olan sihirbaz Merlin'i canlandırıyor. Filmde ayrıca Wesley Snipes, JB Smoove, Faizon Love, Bill Bellamy, Nicole J. Butler, Gary Owen ve Caryn Ward rol alıyor.
  • 2023
  • ABD
  • 720P
  • IMDb 8.333
The Velveteen Rabbit
Tüm Bilgiler
The Velveteen Rabbit 2023 Filmleri, Aksiyon Filmleri 
Multi Dil
Kadife Tavşan 2023 izle, The Velveteen Rabbit  film izle, The Velveteen Rabbit  2023 izle Kadife Tavşan türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle filmini Filmizlemobil sitemizden izle, Kadife Tavşan, 2023 yılında gösterime giren bir Türk animasyon filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Özgür Özberk üstlenmiştir. Filmin seslendirme kadrosunda ise Harun Can, Ceyda Düvenci, Engin Altan Düzyatan, Ayşegül İşsever, Yılmaz Erdoğan, Yavuz Bingöl ve Ezgi Mola yer almaktadır.Film, Kadife adlı bir tavşanın hikayesini anlatıyor. Kadife, tatlı ve sevimli bir tavşandır. Ancak, maceraperverliği nedeniyle sık sık başına dert açar. Bir gün, Kadife, bir tırtıla yardım etmeye çalışırken yanlışlıkla bir çiçek bahçesini mahveder. Bu olay, Kadife'nin hayatı için büyük bir değişiklik olur. Film, çevre bilinci ve hayvanlara karşı sevgi gibi konuları işlemesiyle dikkat çekiyor. Filmin yönetmeni Özgür Özberk, bu filmle çocuklara çevre bilincini aşılamak istediğini ifade ediyor.
  • 2023
  • United Kingdom
  • 1080P
  • IMDb 7.2
Delikanli Kizlar
Tüm Bilgiler
Delikanli Kizlar 2023 Filmleri, Komedi Filmleri 
Multi Dil
Delikanli Kizlar 2023 türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle filmini Filmizlemobil sitemizden izle, Delikanli Kizlar , 2023 yılında gösterime giren bir Amerikan komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Tyler Perry üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Tyler Perry, Lamorne Morris, Brandon Black, Octavia Spencer, Gbenga Akinnagbe ve Chris Rock yer almaktadır.Film, Benny (Tyler Perry) ve Troy (Lamorne Morris) adlı iki arkadaşın hikayesini anlatıyor. Benny, başarılı bir iş adamıdır ve Troy ise bir aktördür. İki arkadaş, bir gün bir film için birlikte çalışmaya başlarlar. Ancak, bu iş birliği, ikilinin arkadaşlıklarını ve cinsel kimliklerini sorgulamalarına neden olur. Film, eşcinsellik ve cinsel kimlik konularına değinmesiyle dikkat çekiyor. Filmin yönetmeni Tyler Perry, bu filmle eşcinsellik konusundaki tabuları yıkmak istediğini ifade ediyor.Bottoms 2023 Full Hd İzle Tek Parça 1080pBottoms 2023 Full Hd Film İzle Tek Parça 1080p Türkçe DublajBottoms 2023 Filmi Full HD 1080P izleBottoms 2023 Full Hd İzle Tek Parça 1080pBottoms 2023 Full Hd Film İzle Tek Parça 1080p Türkçe DublajBottoms 2023 Filmi Full HD 1080P izleBottoms 2023 filmini türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı olarak full hd izleBottoms 2023 Filmi 1080p Türkçe Dublaj ve Altyazılı 4K Full HD izleBottoms (2023) izle | Türkçe Dublaj Full HD 720p Film izleBottoms (2023) 1080p Türkçe Dublaj izleBottoms izle (2023) | Türkçe Dublaj & AltyazılıBottoms izle | Türkçe Dublaj Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyretBottoms izle 1080p Türkçe DublajBottoms 2023 filmini Türkçe Dublaj Full HD ve Türkçe Altyazılı 1080p izleBottoms | Türkçe Dublaj Full Hd İzleBottoms (2023) izle film Türkçe Dublaj [HD1080p][Izle] Bottoms Full Online izle HD TürkçeBottoms — Türkçe Dublaj ve Altyazılı İzleBottoms İzlenme sayısıBottoms İzle fragmanBottoms İzle twitterBottoms İzle beyazperdeBottoms türkçe dublaj fragmanBottoms türkçe dublajlı fragmanBottoms İzle fragmanBottoms full İzle sinefyBottoms 2023 ne zaman çıkacakBottoms 2023 netflixBottoms 2023 fragmanBottoms 2023 oyuncularBottoms türkçe dublaj İzle jet filmBottoms türkçe dublaj fragmanBottoms türkçe dublaj İzle fragmanBottoms türkçe dublaj ne zaman çıkacakBottoms türkçe dublaj bilet alBottoms türkçe dublaj İzle after creditsBottomse türkçe dublaj fragmanBottoms türkçe dublaj İzleBottoms türkçe dublaj İzle tek parçaBottoms türkçe dublaj İzle sinefyBottoms türkçe dublaj İzleBottoms İzle (2023) Türkçe Dublaj Full HD 1080pBottoms 2023 Full Hd İzle Tek Parça 1080pBottoms 2023 Full Hd Film İzle Tek Parça 1080p Türkçe DublajBottoms 2023 Filmi Full HD 1080P İzleBottoms 2023 filmini türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı olarak full hd İzleBottoms 2023 Filmi 1080p Türkçe Dublaj ve Altyazılı 4K Full HD İzleBottoms (2023) İzle | Türkçe Dublaj Full HD 720p Film İzleBottoms (2023) 1080p Türkçe Dublaj İzleBottoms İzle (2023) | Türkçe...
  • 2023
  • ABD
  • 1080P
  • IMDb 6.9
Elena sabe
Tüm Bilgiler
Elena sabe 2023 Filmleri, Dram Filmleri 
Multi Dil
Elena Sabe 2023 türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı izle filmini Filmizlemobil sitemizden izle, Bir kadın, Parkinson hastalığı ilerledikçe kızının ani ölümünün sorumlularını bulmak için amansız bir soruşturma başlatır. Şimdiden herkese iyi seyirler. İzlediğiniz film ve dizilere bol bol yorum yaparak bizlere destek olmayı unutmayın.
  • 2023
  • Argentina
  • 1080P
  • IMDb 8.4
Dünyayı Kurtardıktan Sonra
Tüm Bilgiler
Dünyayı Kurtardıktan Sonra 2023 Filmleri, Dram Filmleri 
Multi Dil
Dünyayı Kurtardıktan Sonra film izle, Dünyayı Kurtardıktan Sonra 2023 film izle, Dünyayı Kurtardıktan Sonra izle, Dünyayı Kurtardıktan Sonra türkçe dublaj ve altyazılı seçenekleriyle Filmizlemobil ile birlikte kaliteli bir filmi izleye bilirsiniz. Film senaryosu Dram üzerine ve komedi üzerine kurulmuş bir film olarak biliniyor. Güncel vizyona girmesiyle birlikte yayınlanıp değerli Filmizlemobil kullanıcılarına sunulmuştur. En güncel filmleri izleyeceğiniz en iyi vizyondaDünyayı Kurtardıktan Sonra filmi, size izleme deneyiminde bir dönüm noktası sunacak olağanüstü bir yapımdır. Bu film, orijinal hikayesi, etkileyici görsel efektleri ve sürükleyici oyunculuk performanslarıyla sizi soluksuz bir yolculuğa çıkarıyor.Film, distopik bir dünyada geçen hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Dünyayı ele geçiren karanlık bir gücün ardından, insanlığın umutlarının tükendiği bir zamanda, ana karakterin ortaya çıkışını ve cesur mücadelesini izliyoruz. Karakterin içinde taşıdığı umut ve azim, insanlığı ayakta tutmak için umut ışığı oluyor.Dünyayı Kurtardıktan Sonra  hikaye örgüsüyle izleyicileri derin bir düşünceye sevk ediyor. Film, insan doğasının karmaşıklığını, içgüdülerimiz ve seçimlerimiz arasındaki çatışmaları ustalıkla işliyor. İzleyiciler, karakterlerin yaşadığı zorluklar karşısında kendilerini sorgularken, kendi değerleri ve inanç sistemleri hakkında düşünme fırsatı buluyor.Görsel açıdan da etkileyici olan Dünyayı Kurtardıktan Sonra muhteşem sinematografi ve görsel efektlerle desteklenen çarpıcı bir dünya sunuyor. İzleyiciler, zamanda yapay zekaya dayalı yenilikçi teknolojilerin ve tahrip olmuş mekanların birleştiği distopik bir evrende kayboluyor. Film, atmosferiyle büyülenmenizi sağlıyor ve sizi içine çekiyor.Filmdeki oyunculuk performansları da dikkat çekici. Başrol oyuncusu, karakterin derinliklerine indikçe daha da etkileyici bir performans sergiliyor. Diğer oyuncular da rollerine tam anlamıyla bürünmüş ve izleyicilerin duygusal bir bağ kurmalarını sağlıyor. Oyuncuların enerjisi ve kimya, filmi daha da güçlendiriyor.Dünyayı Kurtardıktan Sonra sadece boyutlu hikayesi ve görsel şöleniyle değil, aynı zamanda izleyiciye mesajlarıyla da önemli bir yapıttır. İnsanlığın dayanıklılığı, umut ve değişimi kabullenme teması filmde işlenen temel konulardan bazılarıdır. Seyirciler, filmi izledikten sonra kendilerini ve dünyayı yeniden değerlendirmeye teşvik edilecektir.Dünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Full Hd İzle Tek Parça 1080pDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Full Hd Film İzle Tek Parça 1080p Türkçe DublajDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Filmi Full HD 1080P izleDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Full Hd İzle Tek Parça 1080pDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Full Hd Film İzle Tek Parça 1080p Türkçe DublajDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Filmi Full HD 1080P izleDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 filmini türkçe altyazılı ve türkçe dublajlı olarak full hd izleDünyayı Kurtardıktan Sonra2023 Filmi 1080p Türkçe Dublaj ve Altyazılı 4K Full HD izleDünyayı Kurtardıktan Sonra(2023) izle | Türkçe Dublaj Full HD 720p Film izleDünyayı Kurtardıktan Sonra(2023) 1080p Türkçe Dublaj izleDünyayı Kurtardıktan Sonraizle (2023) | Türkçe Dublaj & AltyazılıDünyayı Kurtardıktan Sonraizle | Türkçe Dublaj Tek Parca 4k 1080p Full HD filmi seyretDünyayı Kurtardıktan...
  • 2023
  • ABD
  • 1080P
  • IMDb 6.07
Corner Office filmi izle
Tüm Bilgiler
Corner Office filmi izle 2023 Filmleri, Dram Filmleri 
Türkçe Dublaj
Corner Office altyazılı izle, Corner Office filmi izle, Corner Office 2023 izle, Corner Office film izle, film izle Corner Office , film izle Corner Office altyazılı, film izle Corner Office türkçe dublaj seçenekleriyle Filmizlemobil sayesinde izle. Bu ofis hicivinde, düz bağcıklı bir çalışan olan Orson, cansız meslektaşlarından uzaklaşmak için keyifle boş bir köşe ofise çekilir. Ama bu onları neden bu kadar üzüyor?Corner Office 2023 filmi, iş dünyasının değişen dinamiklerini ve liderlik kavramının evrimini anlatan yenilikçi bir yapım olarak karşımıza çıkar. Bu film, iş dünyasının karmaşıklıkları, güç oyunları ve kişisel sınırlamaların üstesinden gelme çabasıyla ilgili önemli mesajları izleyicilere sunar.Film, bugünün hızla değişen iş dünyasının bir yansımasıdır. Hikaye, önceden kestirilemez olan bu dünyada başarıya ulaşmak için mücadele eden bir liderin etrafında şekillenir. Karakterin karşılaştığı zorluklar, seyircilere iş dünyasında karşılaşılan gerçek hayat senaryolarını hatırlatır ve ilham verir.Corner Office 2023 liderlik kavramını derinlemesine ele alır. Film, liderin insan odaklı yaklaşım, yenilikçilik ve değişime uyum gibi önemli özellikleri üzerinde durur. Seyirciler, karakterin karar verme süreçlerine, ekip yönetimine ve etkili iletişim becerilerine tanık olarak liderliğe yeni bir perspektif kazanır.Bu film aynı zamanda iş dünyasındaki güç oyunlarını ve kişisel sınırlamaları da ele alır. Karakterin, rekabetin, manipülasyonun ve etik dışı davranışların gölgesinde nasıl mücadele ettiğini izlerken, seyirciler iş dünyasında karşılaşılan zorlukları ve etik değerleri sorgulayacaklardır.
  • 2023
  • ABD
  • 720P
  • IMDb 6.981
Mahkumun Kızı
Tüm Bilgiler
Mahkumun Kızı 2023 Filmleri, Dram Filmleri 
Multi Dil
Mahkumun Kızı film izle, Mahkumun Kızı film 2022 izle, Mahkumun Kızı türkçe dublaj ve altyazılı seçenekleriyle Full HD 1080p olarak izle, Filmizlemobil ile izleyeceğiniz en muhteşem film diğer adıyla birlikte Prisoner's Daughter izle, Prisoner's Daughter film izle, Prisoner's Daughter türkçe ve altyazılı seçenekleriyle izleyeceğiniz en iyi filmler arasında yerini alıyor. Mahkûmun Kızı 2022 yılında izleyicilerle buluşan yürek burkan bir dram ve aşk öyküsüdür. Bu film, sıradan bir kızın, babasının hapiste olmasına rağmen sevgi, mücadele ve umut dolu yaşamı üzerine odaklanır. İzleyicilere güçlü duygusal anlar yaşatan bu yapıt, oyunculuk performansları ve dokunaklı hikayesiyle akıllarda iz bırakıyor.Filmin temelinde, genç bir kadının babasının hapishanede olduğunu öğrenmesi ve bu durumla baş etmeye çalışması hikaye ediliyor. Ana karakterimiz, babasının yanında büyüdüğü halde, hayatın zorluklarına karşı mücadele etmek zorunda kalır. Kendi hayallerini gerçekleştirme yolundaki engellerle boğuşurken, bir yandan da babasının özgürlüğüne kavuşması için mücadele eder. Bu süreçte, aşk ve umut gibi değerli duygularla dolu bir yolculuğa çıkar.Mahkûmun Kızı film izle duygusal yoğunluğu ve gerçekçi portreleriyle izleyicilerin dikkatini çekiyor. Performanslar, oyuncuların karakterlere hayat verme becerisiyle izleyiciyi derinden etkiliyor. Filmdeki duygusal sahneler, izleyiciyi karakterlerin hayatına bağlayarak, empati kurmalarını sağlıyor ve seyirciyi hikayenin içine çekiyor.Bir baba, on iki yıl hapis yattıktan sonra kızının ve torununun sevgisi için savaşır.
  • 2023
  • ABD
  • 1080P
  • IMDb 6.2
Rumble Through the Dark hd
Tüm Bilgiler
Rumble Through the Dark hd 2023 Filmleri, Aksiyon Filmleri 
Türkçe Dublaj
Rumble Through the Dark izle, Rumble Through the Dark film izle, Rumble Through the Dark altyazılı izle, Rumble Through the Dark türkçe dublajlı izle, Full HD seçenekleriyle, 1080p olarak izle. Rumble Through the Dark izle 2023 film izle Rumble Through the Dark, film izle Rumble Through the Dark 2023, Film oldukça heyecan verici Rumble Through the Dark izleyeceğiniz en iyi filmler arasında yerini alarak aktörlerin sunduğu filmler arasında yerini alıyor. HD Full kalitesiyle filmi izleye bilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Set in the dark landscape of the Mississippi Delta, where a former bare-knuckle fighter must win one last fight to pay off his debts to the local mob boss and save his childhood home—the stakes nothing less than life or death.
  • 2023
  • ABD
  • 720P
  • IMDb 7.4
Denizlerin Kızı
Tüm Bilgiler
Denizlerin Kızı 2023 Filmleri, Dram Filmleri 
Multi Dil
Denizlerin Kızı izle, Denizlerin Kızı film izle, Denizlerin Kızı türkçe dublaj ve altyazılı izle, Denizlerin Kızı netflix Filmizlemobil seçeneğiyle izle, film izle denizlerin kızı, film izle denizlerin kızı 2023, film izle denizlerin kızı, Diğer eş anlamıyla True Spirit  filmi izle, film izle, True Spirit  film izle True Spirit 2023, True Spirit  film izle 2023, True Spirit  türkçe dublaj ve altyazılı filmi Netflix ile Full HD 1080p Filmizlemobil farkıyla izleyeceğiniz en güncel yeni HD kalitesindeki filmi keyifle izleyin.. Avustralyalı azimli bir genç kız, tek başına yelkenle dünyayı dolaşan en genç kişi olma hayalinin peşinden giderken korkularıyla yüzleşir. Film oldukça başarılı çekimi ve Full HD kalitesiyle denizlerin kızı adı altında sunuluyor. Filmdeki true spirit 2023 farkıda gözler önüne sererek daha çok film severleri heyecanlandırmayı başara bilmiştir. Filmi güncel şekilde Filmizlemobil farkıyla birlikte izleyin keyifli izlemeler ve iyi izlemeler dileriz.
  • 2023
  • ABD,Avusturalya
  • 1080P
  • IMDb 7.041

2023 Filmleri izle

2023 Yabancı film izle, 2023 Dizi izle, 2023 hd film izleyerek daha nezih ve keyifli kesintisiz film izleyin
Tek parça halinde dilemiş olduğunuz gibi güvenilir kesintisiz Film izle keyfini yaşaya bilirsiniz. En güncel filmleri sitemiz üzerinde değerli film severlere sunmaya ve kesintisiz bir film keyfi yaşamanıza olanak sağlamaktayizdir.

Filmizlemobil.Com Sitesi olarak siz değerli kullanıcılarımıza en iyi filmleri sunmaktayizdir. Hiç bir yerde bulamayacağınız bütün filmleri sitemizde yer alarak daha keyifli ve kesintisiz bir film izleme heyecanına kapıla bilirsiniz. Sunduğumuz bütün filmlerin hepsi Full HD Kalitesiyle ayarlanmıştır. Nezih ve kaliteli bir film izlemek isteyenlere sunduğumuz filmler özellikle Korku filmleri ve Türkçe Altyazı yazı filmleri en çok tercih edilen filmler arasında yerini almaktadir. Yerli filmler olarakda bir çok seçeneklerimiz ve filmlerimiz kategorilerimiz sayesinde yer almaktadir.

Sitemizde yerli ve yabancı , Aksiyon Filmi ve çok diziler filmler bulunmaktadir. Bunun için Film izleyenleri bir arada toplayıp en iyi filmleri sunmaya devam ediyoruz. Profesyonel ekip kadromuz ile güncel bir şekilde vizyonu takip ederek güncel filmlerin yer almasını sağlamaktayizdir. Erotik Film Eğerki sizlerinde istemiş olduğunuz filmler var ise bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır. Çünkü vizyondaki bütün filmleri sitemizde barındırmak için ve sizlerin filmleri kesintisiz ücretsiz izlemeniz için caba sarf etmekteyizdir.

Filmizlemobil Ailesi olarak sizlerin her zaman yanınızda olup istemiş olduğunuz istek ve dileklerinizi yerine getirmeye çaba sarf ediyoruz film izlemek artık daha çok kolay ve keyifli vakit geçirmeniz için sunuluyor. Sitemizde izleyeceğiniz bir çok kategoriler ve imkanları sizlere sunmaktayizdir. Yerli Film izle , Yabancı film izle, Türkçe dublaj filmleri izle, HD film izle , Hd tek parça filmleri izle, ve özellikle en çok tercih edilen Film izle popülerliğini sağlamaya devam ediyoruz

Tek parça halinde güvenilir nezih ve kesintisiz tamamıyla ücretsiz reklamsız bir Hd Fim izle, Hd Tek parça Film 1080p Film izle

casino siteleri hoşgeldin bonusu veren siteler parmabet canlı casino siteleri en iyi casino siteleri deneme bonusu veren siteler